English French German Italian Russian Serbian Spanish Turkish
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Η πρώτη ποιητική συλλογή που εκδίδει ηλεκτρονικά ο Εργατικός Αγώνας

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Κατεβάστε το βιβλίο από εδώ

ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ
Εκπέμπουμε SOS σε όλη την κοινωνία

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας»

Από τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου ημέρα Κυριακή, το Νοσοκομείο μας κινδυνεύει να κλείσει.

Λόγω της διαθεσιμότητας 67 γιατρών του πρώην ΙΚΑ, θα σταματήσουν να λειτουργούν ή θα υπολειτουργούν  τμήματα του Ακτινοδιαγνωστικού (ο μαγνητικός τομογράφος και ο υπέρηχος που στεγάζεται στην Λ.Αλεξάνδρας 119), το Παθολογοανατομικό Εργαστήριο που βγάζει τις βιοψίες, το Ιατρείο Πόνου, η Β΄κλινική Μαστού, το Ακτινοθεραπευτικό Τμήμα που κάνει τις ακτινοβολίες κ.α

Αυτό σημαίνει ότι άμεσα θα μειωθούν τα χειρουργεία και οι θεραπείες των ασθενών και θα επηρεαστούν δυσμενώς όλες οι κλινικές και τα τμήματα του Νοσοκομείου.

Περισσότερα...

RSS του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

PostHeaderIcon ergatikosagwnas.gr

PostHeaderIcon ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ

H οικονομική κρίση έχει πλήξει ανεπανόρθωτα όλους τους εργαζόμενους. Απλά ερωτήματα σαν κι αυτά: “που θα πάει αυτή η κατάσταση;”, “υπάρχει κάποια διέξοδος;” απασχολούν καθημερινά τους ανθρώπους του μόχθου αναδείχνοντας τη βαθιά ανησυχία τους για το ψωμί τους και την τύχη της χώρας. H κυβέρνηση συνεργασίας του μαύρου μετώπου υπό τον Λουκά Παπαδήμο απαντάει στις αγωνίες του κόσμου με νέα μέτρα. Πιο σκληρά, πιο αντιλαϊκά, πιο βάρβαρα. Άλλωστε γι αυτό το λόγο «ήρθε διορισμένη» από τον Νικολά Σαρκοζί και την Άγκελα Μέρκελ.

Περισσότερα...

 

ΚΕΝΤΡΙσματα
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών της «φαμίλιας»

Τούτες τις μέρες όσοι κυκλοφορούν έξω στους δρόμους, καλού κακού, ας κοιτούν ψηλά για  να αποφύγουν τη σύγκρουση με τις δεκάδες των πολιτικών και των δημοσιογράφων που «πέφτουν από τα σύννεφα» ανακαλύπτοντας σχέσεις της κυβέρνησης με τη ναζιστική «Χρυσή Αυγή».

Όλη η υπόλοιπη χώρα δεν περίμενε τη δημοσιοποίηση της μαφιόζικα βιντεοσκοπημένης συνομιλίας ανάμεσα στον Π. Μπαλτάκο και τον Ηλ. Κασιδιάρη για να το αντιληφθεί. Τα παραδείγματα πολλά και βροντερά. Όμως, για το χατίρι της επικαιρότητας, ας αφήσουμε, προς το παρόν, όλα τα προγενέστερα κι ας πούμε δυο λόγια για το γεγονός αυτό καθαυτό.

Περισσότερα...
ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ...
Πολιτική σχολιογραφία με σκίτσα και φωτομοντάζ
Έχουμε 22 επισκέπτες συνδεδεμένους
Από-ΤΥΠΟ-ματα
Ειδησεογραφία και άρθρα από τα ΜΜΕ και τα blogs που νομίζουμε πως πρέπει να έχουν υπόψη τους οι αναγνώστες μας. Οι Θέσεις και απόψεις που καταγράφονται εδώ δεσμεύουν μόνο τους συντάκτες των κειμένων.
O «Ριζοσπάστης», η «Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», ο ΣΥΡΙΖΑ και η «Χρυσή Αυγή»!

από την iskra.gr

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ

Ασφαλώς το ΚΚΕ έχει διαφορές και ουσιώδεις θα έλεγα με τον ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που μπορεί να δικαιολογεί μια αντιπαράθεση επιχειρημάτων. Από αυτό το σημείο, όμως, μέχρι να φτάνει το ΚΚΕ να καταφεύγει σε χυδαίους υβριστικούς χαρακτηρισμούς και παρομοιώσεις απέναντι σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρόεδρό του ή και σε προπαγανδιστικές συκοφαντίες που επιχειρούν να προσάψουν στον ΣΥΡΙΖΑ εθνικισμό ή και χρησιμοποίηση ταυτόσημων συνθημάτων με τη «Χρυσή Αυγή», νομίζω ότι τα όρια ξεπερνιούνται και μάλιστα κατά πολύ.

Περισσότερα...

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.