Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

Παρουσιάζει ο Γιάννης Ρουσιάς.

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω την παρουσίαση του συγγραφέα σε κεντρικό βιβλιοπωλείο της Αθήνας και η αλήθεια είναι ότι μου κέντρισε το ενδιαφέρον τόσο το θέμα του βιβλίου όσο και η γενικότερη παρουσία του συγγραφέα στην εκδήλωση.

Θέμα του βιβλίου είναι οι παράτυποι μετανάστες από τις τρίτες χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κεντρική ηρωίδα είναι μια κοπέλα από τη Νιγηρία η οποία περνά μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια φυλακή της Γερμανίας και έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον τρόπο αντιμετώπισής της.

Πρόκειται για ένα καυτό θέμα της εποχής μας και ο τρόπος με τον οποίο το αντιμετωπίζει ο συγγραφέας μάς οδηγεί σε μια ανθρωπιστική λύση. Ο συγγραφέας τολμά να αναμετρηθεί με ένα καυτό θέμα της εποχής μας και μπορώ να πω ότι βγαίνει νικητής.

 

(από τις Εκδόσεις Καστανιώτη)

IMAGE Ο αγωνιστής είναι πρόσωπο ιερό!
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017
Γράφει ο Αμετανόητος. Ένα νέο έγκλημα ήρθε να προστεθεί στις χιλιάδες ανθρωποσφαγές που διαπράττουν οι σιωνιστές στην Παλαιστίνη. Ένστολοι Ισραηλινοί δολοφόνοι πυροβόλησαν και εκτέλεσαν εν ψυχρώ έναν ακόμα Παλαιστίνιο αγωνιστή στη διάρκεια... >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ