Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

Επικαιρότητα

Ανήμερα της μαύρης επετείου της 21ης Απριλίου, σε χρόνο που ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται δεινά από αντιδραστικές δεξιές πολιτικές, πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη μια εκδήλωση, που αποτέλεσε ανάσα για την αριστερή συνείδηση, η οποία έχει μπει σε δοκιμασία και αμφισβήτηση μετά τις εκλογές του 2015.

Περισσότερα...

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η εκδήλωση για τη δημιουργία Κίνησης Μετωπικής Δράσης στη Λευκάδα στις 14 Μαρτίου. Μετά από ουσιαστική συζήτηση, στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου, εγκρίθηκε κείμενο διακήρυξης και εκλέχτηκε συντονιστική γραμματεία της κίνησης.

Περισσότερα...

Ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής

Με περίσσια περηφάνια η αλυσίδα πολυκαταστημάτων public μέσα από μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι στις 25/11 φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη “black Friday”. Πρόκειται για έναν προερχόμενο εξ Αμερικής θεσμό με «μοναδικές προσφορές για λίγες ώρες». Το νέο αναμεταδίδεται από ένα σωρό ενημερωτικά ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα σαν μια πρωτοποριακή κίνηση…

Περισσότερα...

Χθες (11/10/2016) η ΕΡΤ παρουσίασε μια εκπομπή για την απελευθέρωση της Αθήνας στην οποία συμμετείχαν γνωστοί ιστορικοί. Στο πλαίσιο της εκπομπής παρουσιάστηκε ένα ντοκιμαντέρ το οποίο βρίθει ανακριβειών και διαστρεβλώσεων της ιστορικής αλήθειας. Οι ιστορικοί που το επιμελήθηκαν (Βασιλική Λάζου και Γιάννης Σκαλιδάκης) οφείλουν να τοποθετηθούν αν το κείμενο του σπηκάζ είναι δικό τους ή προϊόν άλλης παρέμβασης.

Περισσότερα...

IMAGE Πικρό χιούμορ
Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018
Μια φανταστική αφήγηση για μια φανταστική χώρα. Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν διάφορες κακεντρεχείς διαδόσεις, για την ηττοπάθεια των κυβερνητικών στελεχών, απέναντι στα κρίσιμα προβλήματα της χώρας. >>>>>>