Εργατικός Αγώνας

Βομβάρδισαν παιδική χαρά στη Γάζα!

Αίμα παιδιών κυλάει και σήμερα από τα πυρά των δολοφόνων του Ισραήλ, καθώς ισραηλινές βόμβες χτύπησαν παιδική χαρά στη Γάζα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οκτώ παιδιά.

Οι ισραηλινές βόμβες έπεσαν πάνω σε μια ομάδα παιδιών που έπαιζαν σε παιδική χαρά στον καταυλισμό Σάτι, που βρίσκεται στην παραλία, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας γιατρός του νοσοκομείου Σίφα όπου μεταφέρθηκαν οι σοροί.

Κατά την ίδια αεροπορική επιδρομή, ισραηλινός πύραυλος έπληξε και τον περίβολο ενός νοσοκομείου της Γάζας. Από τις σφοδρές εκρήξεις σκοτώθηκαν δύο ενήλικες και τραυματίστηκαν τουλάχιστον  40 άνθρωποι. 

Ο Νεντανιαχου δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει την σφαγή αγνοώντας την έκκληση του ΟΗΕ για εκεχειρία «Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μια μακρά επιχείρηση μέχρι να εκτελέσουμε την αποστολή μας», δήλωσε ο Νετανιάχου και πρόσθεσε: «Δεν θα σταματήσουμε αυτήν την επιχείρηση χωρίς να εξουδετερώσουμε τις σήραγγες τις οποίες χρησιμοποιεί η Χαμάς για να εξαπολύει επιθέσεις στο Ισραήλ» δήλωσε.

Το Ισραήλ θα πρέπει να είναι προετοιμασμένο για μια «παρατεταμένη εκστρατεία» στη Γάζα, προειδοποίησε απόψε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου σε τηλεοπτικό διάγγελμά του.

Τουλάχιστον 1.049 Παλαιστίνιοι στην Γάζα, κυρίως άμαχοι, έχουν σκοτωθεί στις εχθροπραξίες που διαρκούν 3 εβδομάδες.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
Εργατικός Αγώνας