Εργατικός Αγώνας

Το ΚΚΕ διέγραψε τον Χρήστο Μεντή

Στη διαγραφή ενός από τα κορυφαία στελέχη του ΚΚΕ στην Ήπειρο, του συνδικαλιστή Χρήστου Μεντή, προχώρησε προ ημερών η Κομματική Οργάνωση Ιωαννίνων. Οι λόγοι δεν έχουν γίνει επισήμως γνωστοί και αυτό που λέγεται επισήμως είναι πως υπήρξαν διαφωνίες σε πολιτικά ζητήματα.

Σε επικοινωνία του vimanews.gr με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ κ. Μεντή δε θέλησε να κάνει την παραμικρή δήλωση για τους λόγους που οδήγησαν στη διαγραφή του και παρέπεμψε στο κόμμα, τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή προέχει η αφύπνιση και συνειδητοποίηση του λαού σε σχέση με το δημοψήφισμα της Κυριακής.

Άνθρωποι, πάντως, που γνωρίζουν τα εσωτερικά του κόμματος, υποστηρίζουν πως οι πραγματικοί λόγοι της διαγραφής είναι άλλοι και συνδέονται με «παρατράγουδα» στις τελευταίες εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Ιωαννίνων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μέλος της ΚΟΒ ΟΤΑ Ιωαννίνων και μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Κωνσταντίνα Ζέκα κατηγορήθηκε για παρέμβασή της στη διαδικασία των εκλογών, με τον κ. Μεντή να μην την καλύπτει. Αυτός ήταν και ο λόγος που οδήγησε στην απόφαση διαγραφής ενός στελέχους, το οποίο αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν έχει επιλεγεί από το ΚΚΕ ως υποψήφιος Νομάρχης Ιωαννίνων και υποψήφιος Δήμαρχος Άνω Πωγωνίου.

 

Πηγή: vimanews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
Εργατικός Αγώνας