12/04/2021

Ανακοινώσεις KK-ΕΑ

Ανακοίνωση της ΤΕ Ιωαννίνων της Κίνησης Κομμουνιστών – Εργατικός Αγώνας.

Ο αυταρχικός κατήφορος της κυβέρνησης, η επίθεση στα δημοκρατικά δικαιώματα, η καταστολή και η αστυνομοκρατία πλέον καθίστανται εμφανή στα μάτια της ντόπιας Γιαννιώτικης κοινωνίας.

Περισσότερα...

Ανακοίνωση της Κίνησης Κομμουνιστών – Εργατικός Αγώνας.

Η κυβέρνηση για άλλη μια φορά εκμεταλλεύεται τα μέτρα υγειονομικής προφύλαξης για την πανδημία για να αποφύγει τις λαϊκές αντιδράσεις στην πολιτική που εφαρμόζει.

Περισσότερα...

1. Ο σημερινός κόσμος δεν χαρακτηρίζεται μόνο από την παγκόσμια καπιταλιστική κρίση αλλά και από την κρίση του εργατικού, επαναστατικού, κομμουνιστικού και ευρύτερα αριστερού-προοδευτικού κινήματος. Η εργατική τάξη και οι λαϊκές μάζες αντιμετωπίζουν μια βαθιά κρίση ιδεολογικής, πολιτικής και συνδικαλιστικής εκπροσώπησης και ταυτότητας- το σοβαρότερο πρόβλημα που παρουσιάστηκε ποτέ στην ιστορία τους.

Περισσότερα...

Ανακοίνωση της Τ.Ε. Γιαννίνων της Κίνησης Κομμουνιστών – Εργατικός Αγώνας.

Η Τοπική Επιτροπή Γιαννίνων της Κίνησης Κομμουνιστών - Εργατικός Αγώνας πρώτα και κύρια χαιρετίζει τους εκατοντάδες διαδηλωτές που αψήφησαν το κλίμα αστυνομοκρατίας και το όργιο καταστολής που διαμορφώθηκε χθες στην πόλη μας και κατέβηκαν στον δρόμο για να τιμήσουν την 47η επέτειο από την λαϊκή-αντιιμπεριαλιστική εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Περισσότερα...

Ανακοίνωση της Κίνησης Κομμουνιστών - Εργατικός Αγώνας.

Η Κίνηση Κομμουνιστών - Εργατικός Αγώνας καταδικάζει την πρωτοφανή αστυνομική βία και καταστολή σε βάρος ειρηνικών διαδηλωτών που συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν την 47η επέτειο του Πολυτεχνείου στην Αθήνα,  τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις.

Περισσότερα...

IMAGE Χορηγίες και ξετσιπωσιές
Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021
Του Κώστα Γρηγοριάδη. “Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι”. Αυτό το απόφθεγμα του Οδυσσέα Ελύτη, χαρακτηρίζει την Ελλάδα με έναν τρόπο που μόνο ένας πνευματικός άνθρωπος του δικού... >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ