10/05/2021

Η φράση “ρεζίλι των σκυλιών” ταιριάζει γάντι στη στάση της ΕΕ σχετικά με το ζήτημα του εμβολιασμού και τη στάση των φαρμακευτικών εταιρειών που παράγουν τα εμβόλια ενάντια στον κορονοϊό.

Αφού μας ζαλίσανε κυριολεκτικά όλον αυτόν τον καιρό οι Ευρωπαίοι “σύμμαχοι μας” ότι είναι έτοιμοι να προμηθευτούν τις απαραίτητες ποσότητες για τα κράτη μέλη της ΕΕ από τις φαρμακευτικές έχοντας κλείσει τις απαραίτητες συμφωνίες, τώρα κυριολεκτικά, σέρνονται πίσω από τις διαθέσεις των μεγαλοεταιρειών φαρμάκου.

Έναν σκασμό λεφτά έδωσαν οι ΗΠΑ και τα κράτη μέλη της ΕΕ από τους κρατικούς προϋπολογισμούς τους για να προχωρήσει ταχύτατα η παραγωγή του εμβολίου, κι αφού τα τσέπωσαν καλά-καλά οι καπιταλιστές φαρμακάδες, τώρα με βήματα χελώνας προμηθεύουν τις χώρες της ΕΕ, με αποτέλεσμα να μην προχωρά με την κατάλληλη ταχύτητα το εμβολιαστικό πρόγραμμα κάθε χώρας.

Οι αστικές κυβερνήσεις όταν πρόκειται να σώσουν τις τράπεζες και την καπιταλιστική οικονομία, με ταχύτητα αστραπής βρίσκει λύσεις σε βάρος των λαών, ενώ σε μια πανδημία με εκατόμβη νεκρών ανθρώπων, χορεύει ανάλογα πως χτυπάει τον ταμπουρά ο κάθε καπιταλιστής.

Παίζουν με τις ζωές μας κυριολεκτικά!

IMAGE
Διαδικτυακή εκδήλωση για το 1821
Παρασκευή 14 Μάη, στις 7 μ.μ. Ζωντανή μετάδοση στo κανάλι του ΕΑ στο Youtube και στην ιστοσελίδα του ΕΑ. >>>>>>
IMAGE Το … παράσημο
Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021
Γράφει ο Γιάννης Φασουλάς. Η διάταξη του νόμου είναι σαφής:  «Τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής... >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ