24/07/2021

ΑΝΤΙγνωμίες

Γράφει ο Γιάννης Φασουλάς.

«Ποιος είμαι εγώ και ποιοι είστε εσείς που θα απαγορέψουμε σε ένα εργαζόμενο να …μαζέψει τις ελιές του ή να περάσει μια μέρα παραπάνω με τα παιδιά του ή να κάνει μια ημέρα παραπάνω διακοπές στο νησί των ονείρων του;».

Περισσότερα...

Γράφει ο Γιάννης Φασουλάς.

Η διάταξη του νόμου είναι σαφής:

 «Τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν, ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Δίωξη επιτρέπεται μόνο για συκοφαντική δυσφήμιση ή εξύβριση».

Περισσότερα...

Του Κώστα Γρηγοριάδη.

“Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι”.
Αυτό το απόφθεγμα του Οδυσσέα Ελύτη, χαρακτηρίζει την Ελλάδα με έναν τρόπο που μόνο ένας πνευματικός άνθρωπος του δικού του διαμετρήματος θα μπορούσε να κάνει.

Περισσότερα...

Γράφει ο Γιάννης Φασουλάς.

Διαβάζοντας ξανά τις προτάσεις Πισαρίδη και ακούγοντας τον υπουργό εργασίας Κ. Χατζηδάκη ένιωσα ότι κινδυνεύω. Και εγώ και η γυναίκα μου και τα παιδιά μου κινδυνεύουμε με εξόντωση αφού στόχος των στελεχών αυτών –αλλά και όλης της κυβέρνησης– είναι να κόψουν και άλλο τους μισθούς και τις συντάξεις, να καταργήσουν το οκτάωρο, να ξεκινήσουν πλειστηριασμούς και απολύσεις.

Περισσότερα...

Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης.

Εσείς το ξέρατε το ζυμωμένο μπισκότο  με μελάνι σουπιάς;

Την κρέμα λευκού ταραμά και αυγά ψαριού;  

Τον  κιμά γαρίδας σε ζωμό και φύλλο λάχανο με κρόκο Κοζάνης;

Το φιλέτο χριστόψαρου με πουρέ από χειμωνιάτικες ρίζες και ντοματίνια Κρήτης;

Τη λευκή σοκολάτα με μαστίχα Χίου και φιστίκια Αιγίνης;

Περισσότερα...

IMAGE Ποιος είμαι εγώ και ποιοι είστε εσείς;
Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021
Γράφει ο Γιάννης Φασουλάς. «Ποιος είμαι εγώ και ποιοι είστε εσείς που θα απαγορέψουμε σε ένα εργαζόμενο να …μαζέψει τις ελιές του ή να περάσει μια μέρα παραπάνω με τα παιδιά του ή να κάνει μια ημέρα παραπάνω διακοπές στο νησί των ονείρων του;». >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ