18/10/2021

Ανακοινώσεις Συντονισμού ΚΔ

Τα λόγια μοιάζουν στην κυριολεξία φτωχά και οι λέξεις φαντάζουν μικρές όταν φτάνει η στιγμή να αποχαιρετήσουμε τον Μίκη. Αποχαιρετούμε σήμερα έναν ιδιοφυή δημιουργό παγκοσμίου διαμετρήματος που η μουσική του ακούστηκε και τραγουδήθηκε από δισεκατομμύρια ανθρώπους στα πέρατα της οικουμένης, προπαντός  από τους προλετάριους του «σύντομου 20ού αιώνα» που ήθελαν «να γυρίσει ο ήλιος» και τους καταπιεζόμενους λαούς που στο έργο του ανακάλυπταν το δικό τους «Κάντο Χενεράλ» της αξιοπρέπειας και της απελευθέρωσης από τα ιμπεριαλιστικά δεσμά.

Περισσότερα...

Ο Συντονισμός Κομμουνιστικών Δυνάμεων στη Λάρισα, μαζί με άλλες πολιτικές οργανώσεις της Αριστεράς και συλλογικότητες της πόλης, πραγματοποίησε την Τετάρτη 7/4 συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, όπου την περίμεναν παραταγμένες διμοιρίες των ΜΑΤ.

Περισσότερα...

IMAGE Βαδίζοντας επί των θρανίων
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021
Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης. Στην οδό Νικολάου Τρυπιά και Εφέσου στη Νέα Φιλαδέλφεια έγινε ένα περιστατικό, που κάποιους αρμόδιους, θα έπρεπε να τους κάνει να δηλώσουν παραίτηση ή, έστω, να πουν ένα συγγνώμη. >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ