Εργατικός Αγώνας

Λέμε “ΟΧΙ” στις ιδιωτικές παραλίες.

 

Το Συντονιστικό αγώνα των ανεξάρτητων πολίτων του δήμου Σαρωνικού  “ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ”:

Απαιτούμε να παραμείνουν ελεύθερες για να απολαμβάνουμε όλοι οι πολίτες του λεκανοπεδίου – και όχι μόνο -, ελεύθερα, ένα δημόσιο αγαθό που δεν πρέπει να μας στερήσει κανένας προς τους όφελος των συμφερόντων.

Η αρχή-πείραμα γίνεται με τον δήμο Σαρωνικού αλλά σίγουρα θα προχωρήσει και σε άλλες περιοχές “φιλέτα”. Προσπαθούν να μας αποκόψουν και να μας απομονώσουν από το φυσικό μας περιβάλλον, για να γίνουν βίλες και μαρίνες, στο όνομα μιας ανάπτυξης της Αττικής Ριβιέρας για λίγους. Ας μην ξεχνάμε ότι, εκτός των κατοίκων της χώρας, κάθε χρόνο δεχόμαστε εκατομμύρια τουριστών και δεν είναι όλοι των μεγάλων βαλαντίων. Οι παραλίες πρέπει να είναι ελεύθερες και δωρεάν για όλο τον κόσμο!!!

Ζητάμε την συμπαράστασή όλων των πολιτών αυτής της χώρας αλλά και παραπέρα, για να μην μας βάλει στο περιθώριο κανένα οικονομικό συμφέρον.

Η μόνη χαμένη μάχη, είναι η μάχη που δεν δόθηκε.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 24/08

Η ΕΤΑΔ ΑΕ στέλνει τον Δήμο στο Πρωτοδικείο σε μια προσπάθεια να ακυρώσει τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα που έχει κερδίσει ο Δήμος στο Ειρηνοδικείο Λαυρίου. Βιάζονται πολύ! Βιάζονται να ολοκληρώσουν το έγκλημα εναντίον του Ελληνικού Λαού. Βιάζονται να παραδόσουν τις συνταγματικά ελευθερες παραλίες στον μεγαλοξενοδόχο του GRAND RESORT. Βιάζονται γιατί φοβούνται! Φοβούνται την οργή δημοτών και επισκεπτών που φουντώνει μέρα με τη μέρα. Θα φάνε τα μούτρα τους !Ο λαός θα αγωνιστεί και οι παραλίες θα παραμείνουν δικές του.

Η Δευτέρα (26/8) είναι άλλος ένας σταθμός στον αγώνα μας! Πούλμαν για το Πρωτοδικείο στην Ευελπίδων θα φύγουν από Γλίστρα και Δημαρχείο Καλυβίων στις 9.00 Π.Μ. Οσοί μπορείτε να συμμετέχετε και δεν το έχετε ήδη δηλώσει στείλτε μας μήνυμα στο messenger για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Οι υπόλοιποι Δευτέρα πρωί φρουρά στη Γλίστρα. Θα νικήσουμε!

πηγή

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
Εργατικός Αγώνας