Εργατικός Αγώνας

ΚΑΜΑΛΑΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ…

γράφει ο ..Περίεργος

Σε μεγάλα ζόρια βρίσκονται στις ΗΠΑ με τις εκλογές του Νοέμβρη. Και δεν εννοούμε τον λαό που έτσι κι αλλιώς έχει γυρίσει την πλάτη πολλά χρόνια τώρα στις εκλογές ( το 25% ψηφίζει ) αλλά τα μεγάλα μονοπώλια, τα τραστ, το χρηματοπιστωτικό σύστημα κλπ.

Όχι για το ποιος θα επικρατήσει και τι γραμμή θα ακολουθήσει. Αυτό το έχουν λυμένο. Όποιος και να εκλεγεί, θα αποφασίζει το βαθύ Αμερικανικό κράτος.

Το πρόβλημα τους είναι πως θα πείσουν τον Αμερικάνικο λαό και όλους τους λαούς του κόσμου, ότι η δημοκρατία τους λειτουργεί. Ότι ο λαός ψηφίζει ελεύθερα και αυτός αποφασίζει.

Όπως παλιότερα που ο Αμερικάνικος λαός αποφάσισε ελεύθερα και δημοκρατικά (!) να ρίξει τις δύο πρώτες ατομικές βόμβες σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι σε άμαχο πληθυσμό.

Που αποφάσισε να παρέμβει σε δεκάδες χώρες δημιουργώντας εστίες πολέμου με εκατόμβες νεκρών.

Που αποφάσισε να ρίχνει κυβερνήσεις, να επιβάλει δικτατορίες, να δολοφονεί ηγέτες, να στραγγαλίζει οικονομικά όποιον δεν πειθαρχεί.

Τι διαφορές έχουν μεταξύ τους οι δύο υποψήφιοι ? Ελάχιστες.

Στο βαθύ Αμερικανικό κράτος έχουν διαφορές μεταξύ τους για το ποιος θα πάρει τα περισσότερα κέρδη , έχοντας όμως συμφωνήσει στο βασικό :  Ότι αυτά τα κέρδη θα προέρχονται αποκλειστικά από τον ιδρώτα και το αίμα των λαών.

Και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουν όποιος και να εκλεγεί.

ΟΙ Ευρωπαίοι ηγέτες ζήλεψαν. Εχουμε και μείς μονοπώλια είπαν. Και σιγά – σιγά κατάφεραν να φτιάξουν την Ε.Ε που μέσα από την κομισιόν ακολουθεί βήμα προς βήμα το Αμερικανικό πρότυπο.

Όλα για την ενδυνάμωση των μονοπωλίων, των καρτέλ, των τραπεζών.

Ο λαός αποφασίζει – μας λένε – μέσα από τις εκλογές ( όπως στην Αμερική…) Στις οποίες παρεμβαίνουν με χιλιάδες τρόπους.

Πρόκειται για ένα σάπιο σύστημα που αποκαλύπτεται καθημερινά σε χιλιάδες ανθρώπους και στην Αμερική και στην Ευρώπη και σε άλλα σημεία του πλανήτη.

Και όσο πιο πολύ σαπίζει τόσο πιο επικίνδυνο γίνεται. Τόσο πιο πολύ θα τραμπουκίζει όσους αντιστέκονται.

Είναι χρέος όλων μας να το σταματήσουμε αυτό.

Με οργάνωση και καθημερινούς αγώνες. Προβάλλοντας τις σοσιαλιστικές και κομμουνιστικές ιδέες.

Είναι η μόνη ελπίδα για εμάς και όλο τον πλανήτη.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη
Εργατικός Αγώνας