17/09/2021

Ανακοινώσεις Συντονισμού ΚΔ

Τα λόγια μοιάζουν στην κυριολεξία φτωχά και οι λέξεις φαντάζουν μικρές όταν φτάνει η στιγμή να αποχαιρετήσουμε τον Μίκη. Αποχαιρετούμε σήμερα έναν ιδιοφυή δημιουργό παγκοσμίου διαμετρήματος που η μουσική του ακούστηκε και τραγουδήθηκε από δισεκατομμύρια ανθρώπους στα πέρατα της οικουμένης, προπαντός  από τους προλετάριους του «σύντομου 20ού αιώνα» που ήθελαν «να γυρίσει ο ήλιος» και τους καταπιεζόμενους λαούς που στο έργο του ανακάλυπταν το δικό τους «Κάντο Χενεράλ» της αξιοπρέπειας και της απελευθέρωσης από τα ιμπεριαλιστικά δεσμά.

Περισσότερα...

Ο Συντονισμός Κομμουνιστικών Δυνάμεων στη Λάρισα, μαζί με άλλες πολιτικές οργανώσεις της Αριστεράς και συλλογικότητες της πόλης, πραγματοποίησε την Τετάρτη 7/4 συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, όπου την περίμεναν παραταγμένες διμοιρίες των ΜΑΤ.

Περισσότερα...

IMAGE Πρόληψη ή καταστολή;
Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021
Χορτάσαμε ενημέρωση. Ανακοινώσεις  για   συνεδριάσεις  και συσκέψεις  αρμοδίων  φορέων και παραγόντων υπό τον πρωθυπουργό, συνεντεύξεις,  δηλώσεις, βεβαιώσεις για λήψη μέτρων  και ετοιμότητα  του κρατικού  μηχανισμού. Χαρδαλιάς  και... >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ