10/05/2021

Ανακοινώσεις Συντονισμού ΚΔ

Ο Συντονισμός Κομμουνιστικών Δυνάμεων στη Λάρισα, μαζί με άλλες πολιτικές οργανώσεις της Αριστεράς και συλλογικότητες της πόλης, πραγματοποίησε την Τετάρτη 7/4 συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, όπου την περίμεναν παραταγμένες διμοιρίες των ΜΑΤ.

Περισσότερα...

Ανακοίνωση του Συντονισμού Δράσης και Διαλόγου Κομμουνιστικών Δυνάμεων Ιωαννίνων.

Έκλεισε ένας χρόνος με την Πανδημία αφού είχαν προηγηθεί 10 ολόκληρα χρόνια μνημόνια. Το αποτύπωμα στο  λαό και  τη νεολαία είναι από κάθε άποψη τραγικό, στους μισθωτούς,  στους ανέργους, τους επαγγελματίες που έβαλαν ή ετοιμάζονται να βάλουν λουκέτο, στη  νεολαία με τους 500.000 μετανάστες, στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και με το δημόσιο χρέος εκτός ελέγχου.

Περισσότερα...

Ανακοίνωση του Συντονισμού Δράσης και Διαλόγου Κομμουνιστικών Δυνάμεων Ιωαννίνων

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ-ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ 

ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Ο Συντονισμός Δράσης και Διαλόγου Κομμουνιστικών Δυνάμεων στα Γιάννενα καλεί τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μαθητές να συνδράμουν στον αγώνα που δίνουν οι φοιτητές με μαζικότητα-δυναμισμό και αντοχή εδώ και πάνω από 1 μήνα ενάντια στο αντι-εκπαιδευτικό νομοσχέδιο που πέρασε η κυβέρνηση της ΝΔ και που εισάγει την καταστολή στα Πανεπιστήμια μαζί με μια σειρά αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων, πετάγοντας τα παιδιά του λαού έξω από την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Περισσότερα...

Κάλεσμα του Συντονισμού Κομμουνιστικών Δυνάμεων.

Οι εγκληματικές πολιτικές κυβέρνησης και ΕΕ μας φέρνουν σε ένα ακόμα λοκ ντάουν.

Περισσότερα...

Ανακοίνωση του Συντονισμού Κομμουνιστικών Δυνάμεων Λάρισας.

Στις 23 Φλεβάρη 1943, σε ένα μικρό σπίτι, στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας 3 στους Αμπελόκηπους, ιδρύεται η Ενιαία Πανελλαδική Οργάνωση Νέων, η θρυλική ΕΠΟΝ που δεν προέκυψε βέβαια από παρθενογένεση.

Περισσότερα...

IMAGE
Διαδικτυακή εκδήλωση για το 1821
Παρασκευή 14 Μάη, στις 7 μ.μ. Ζωντανή μετάδοση στo κανάλι του ΕΑ στο Youtube και στην ιστοσελίδα του ΕΑ. >>>>>>
IMAGE Το … παράσημο
Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021
Γράφει ο Γιάννης Φασουλάς. Η διάταξη του νόμου είναι σαφής:  «Τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής... >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ