Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

Πληροφορηθήκαμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι ο σ. Βαγγέλης Μπούτας βρίσκεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Λάρισας. Ο βαρύς τραυματισμός του προήλθε από ανατροπή αγροτικού μηχανήματος κατά την εργασία του στα χωράφια.

Ο Βαγγέλης θα αντιμετωπίσει και αυτόν τον τραυματισμό γιατί είναι αγωνιστής, έμαθε να αγωνίζεται καθημερινά για την επιβίωση του και την επιβίωση των αγροτών του θεσσαλικού κάμπου και ολόκληρης της χώρας.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Οι συνάδελφοί του, το αγροτικό κίνημα και οι αγώνες και φυσικά η οικογένεια του τον περιμένουν.

Και με την ευκαιρία αυτή, η μεγάλη ατυχία του είναι η καλύτερη απάντηση στους λασπολόγους που για να τον δυσφημίσουν στις εποχές των μεγάλων αγροτικών αγώνων διέδιδαν ξετσίπωτα ότι έχει στην ιδιοκτησία του χιλιάδες στρέμματα και εκμεταλλεύεται εκατοντάδες εργαζομένους και για το λόγο αυτό δεν έχει σχέση με τους ανθρώπους του μόχθου.

Καλή ανάρρωση σύντροφε Βαγγέλη.

IMAGE Παιδεραστές και… Φαρισαίοι!
Κυριακή, 13 Μαΐου 2018
Γράφει ο Αμετανόητος. Αγανάκτηση και οργή πλημύρισε όσους διάβασαν στο αστυνομικό ρεπορτάζ την ασέλγεια σε βάρος 11χρονης στο Βόλο. Όχι επειδή κάτι τέτοιες φρικαλεότητες δεν έχουν ξανασυμβεί ή δεν θα ξανασυμβούν –δυστυχώς φαίνεται πως οι... >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ