12/04/2021

Σε μια σημαντική πολιτική παρέμβαση προχωρά ο Συντονισμός Δράσης και Διαλόγου Κομμουνιστικών Δυνάμεων, με τη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, στις 7 μμ, με θέμα "Από την πανδημία στην οικονομική κρίση: Ο κόσμος της εργασίας και η κομμουνιστική Αριστερά μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις".

Ο Συντονισμός θα τοποθετηθεί για την πρωτότυπη πολιτική και κοινωνική συγκυρία και θα παρουσιάσει την Πολιτική Πρόταση Πάλης που επεξεργάστηκε το προηγούμενο διάστημα. Μια Πρόταση Πάλης για την υγεία, την εργασία, την οικονομία και τη δημοκρατία, η οποία απευθύνεται στην Αριστερά και το λαϊκό κίνημα  για να αναμετρηθεί νικηφόρα με την κυβερνητική επίθεση, το σύστημα και την ενσωμάτωση.

Ταυτόχρονα, θα παρουσιάσει και την πρότασή του για την αναγκαιότητα να ληφθεί μια πρωτοβουλία κοινής δράσης με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το πρώτο λοκντάουν, που θα στρέφεται κατά της πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ, όπου αριστερές δυνάμεις, συνδικάτα, μαζικοί φορείς, σχήματα και κινήσεις, ο καθένας με την αυτοτέλεια και τις διεκδικήσεις του, θα συγκλίνουν σε μια ημέρα μαζικών δράσεων.

 

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Κώστας Μάρκου

Θα παρέμβουν οι Γιώργος Λιάγκος, Βασίλης Μπάκος και Άρης Ντα Κούνια.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Φρόσω Κορτζίδου.

 

Η παρακολούθηση θα γίνει από τα ακόλουθα λινκ:

 Μέσω facebook:
https://www.facebook.com/103531897956051/posts/264135961895643/

 

Μέσω youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=kxBeVuUnb2k&feature=emb_err_woyt

IMAGE Χορηγίες και ξετσιπωσιές
Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021
Του Κώστα Γρηγοριάδη. “Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι”. Αυτό το απόφθεγμα του Οδυσσέα Ελύτη, χαρακτηρίζει την Ελλάδα με έναν τρόπο που μόνο ένας πνευματικός άνθρωπος του δικού... >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ