Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

Βιβλίο

Παρουσιάζει ο Γιάννης Ρουσιάς.

Στα μέσα του 19ου αιώνα μας μεταφέρει στο βιβλίο της αυτό η συγγραφέας και ο τόπος που λαμβάνει χώρα η ιστορία της είναι η πατρίδα της, η Ιρλανδία.

Περισσότερα...

Παρουσιάζει ο Γιάννης Ρουσιάς.

Ένας από τους πλέον δύσκολους και απαιτητικούς συγγραφείς είναι ο Ενρίκε Βίλα Μάτας, ένας συγγραφέας ο οποίος απαιτεί την ολόψυχη συμμετοχή του αναγνώστη του στη πορεία της ανάγνωσης.

Περισσότερα...

Παρουσιάζει ο Γιάννης Ρουσιάς.

Ένας από τους σημαντικότερους επαναστάτες της εποχής του υπήρξε ο Σάμουελ Μπάτλερ από την αρχή της ζωής του ακόμη. Η κοινή ανθρώπινη μοίρα της εποχής του τον προόριζε για ιερέα, ένα προορισμό που πολέμησε με όλες του τις δυνάμεις για να μπορέσει να αφοσιωθεί στις τέχνες και στα γράμματα.

Περισσότερα...

Παρουσιάζει ο Γιάννης Ρουσιάς.

Ένα ποίημα πραγματικό θούριο για τον μεγάλο ηγέτη της Οκτωβριανής Επανάστασης, τον άνθρωπο που οδήγησε το προλεταριάτο να επαναστατήσει και να καταλάβει την εξουσία μας προσφέρει στο βιβλίο του αυτό ο Μαγιακόφσκι.

Περισσότερα...

IMAGE Περί θρησκείας, αριστείας και υπαλληλίας…
Παρασκευή, 11 Αύγουστος 2017
Γράφει ο Στωικός. Φτάνει πια η κοροϊδία, η δημαγωγία, ο εμπαιγμός. Από κοινού η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η ΝΔ και οι…. «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις», ψήφισαν το 3ο μνημόνιο που σφαγιάζει τα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα, ισοπεδώνει τις συντάξεις... >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ