12/04/2021

Αυτοδιοικητικά

Ιστορική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας που συγκάλεσαν τα μέλη  του παρά τις λυσσαλέες αντιδράσεις του δημάρχου.

Το τέλος των αυθαιρεσιών της δημοτικής αρχής και των χαριστικών συμβάσεων με ιδιώτες δρομολογεί το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιάλειας με μια ιστορική συνεδρίαση του που τη συγκάλεσε η αντιπολίτευση και με ομόφωνες αποφάσεις που εκθέτουν τις ενέργειες της δημοτικής αρχής.

Περισσότερα...

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Μαχητική ΠΡΟοδευτική Συνεργασία Της Αιγιάλειας (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α)» και οργισμένη απάντηση του δημάρχου.

Σε μετωπική ρήξη ανάμεσα στην δημοτική αρχή της Αιγιάλειας και τη δημοτική παράταξη «Μαχητική ΠΡΟοδευτική Συνεργασία Της Αιγιάλειας (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α)» εξελίσσεται η αποκομιδή και υγειονομική καταστροφή των απορριμμάτων της περιοχής.

Περισσότερα...

Να σταματήσει τις διαδικασίες ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας ζητούν από τη δημοτική αρχή Ιωαννίνων οι εκπρόσωποι της παράταξης «Ενότητα-Συσπείρωση εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων» με ανακοίνωσή τους στην οποία τονίζουν:

Περισσότερα...

Καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα.

«Η Νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση (ΝΔ νομοθετεί, η Δημοτική Αρχή στο Δήμο Βύρωνα (ΣΥΡΙΖΑ) υλοποιεί.

Όχι στην εισβολή ιδιωτικών εταιρειών στο Δήμο Βύρωνα.

Εν μέσω κορονοϊού  η δημοτική αρχή (ΣΥΡΙΖΑ) του Δήμου Βύρωνα αρπάζει την ευκαιρία που της έδωσε η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της ΝΔ, με την πρόσφατη διάταξη νόμου Άρθρο 117 του Ν.4674/20 παρ. 1 (ΦΕΚ 53 Ά /11-03-2020), το οποίο αντικατέστησε το προγενέστερο άρθρο 61 παρ. 1 του Ν. 3979/2011 “περί Σύναψης δημοσίων συμβάσεων παροχής υπηρεσιών καθαριότητας και αναφέρει:

Περισσότερα...

IMAGE Χορηγίες και ξετσιπωσιές
Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021
Του Κώστα Γρηγοριάδη. “Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι”. Αυτό το απόφθεγμα του Οδυσσέα Ελύτη, χαρακτηρίζει την Ελλάδα με έναν τρόπο που μόνο ένας πνευματικός άνθρωπος του δικού... >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ