18/10/2021

Εξοργιστική, στο σύνολο των επιχειρημάτων της, εμφανίστηκε η Αδαμαντία Οικονόμου, εισαγγελέας στη δίκη της Χρυσής Αυγής σε σχέση με τον ανασταλτικό χαρακτήρα των ποινών στο σύνολο των κατηγορουμένων, πλην του Ρουπακιά, μέχρι την περίοδο των εφέσεων σε δεύτερο βαθμό.

Λίγο πολύ, εμφάνισε τους εγκληματίες νεοναζί, ως αθώες περιστερές που δεν έχει καμία σημασία αν συμμετείχαν σε εγκληματικές ενέργειες ως μέλη της οργάνωσης, αφού είχαν λευκό ποινικό μητρώο προγενέστερα.
Άλλωστε με τα… πεϊνιρλί, τη φιλοζωία και την... ανθοκομία ασχολούνταν όλοι τους και απλά στον ελεύθερο χρόνο τους, έδερναν προπηλάκιζαν και δολοφονούσαν, όσους θεωρούσαν εχθρούς τους.

Η εισαγγελέας, με την αγόρευση της, συνέχισε να είναι αντίθετη τόσο με το περί δικαίου αίσθημα, όσο και με τις ανώτερες των ποινών που ανακοίνωσε πρόσφατα το δικαστήριο, εμφανίζοντας με τον τρόπο αυτό μια μεγάλη αντίφαση.

Έκανε το άσπρο μαύρο, όταν είπε ψευδέστατα, πως οι κατηγορούμενοι εμφανίζονταν τακτικά στη δίκη, ενώ είναι γνωστό, πως δεν πάτησαν καν το πόδι τους στο δικαστήριο, παρά μόνο τις τελευταίες ημέρες, μόνο και μόνο για να κλαυτούν για να μην τους βάλουν φυλακή.

Η εισαγγελέας είπε εμφανέστατα ψέματα, ακόμη και στο ότι ο Λαγός δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους, κάτι το οποίο είναι ευρύτατα γνωστό.

Η κα εισαγγελέας με τη στάση της, αποδεικνύεται ένας πολύτιμος φίλος του νεοναζισμού και της Χρυσής Αυγής κι όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο συνήγορος της Πολιτικής Αγωγής, Θανάσης ΚαμπαγιάννηςΔικαίωσε τον τίτλο της: Εισαγγελέας υπεράσπισης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης. Αναστολή για όλους πλην του Ρουπακιά. Πρόταση-όνειδος για την Εισαγγελία της χώρας”. Ή, κατά το συντομότερο, υπεραγγελέας.

IMAGE Βαδίζοντας επί των θρανίων
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021
Γράφει ο Κώστας Γρηγοριάδης. Στην οδό Νικολάου Τρυπιά και Εφέσου στη Νέα Φιλαδέλφεια έγινε ένα περιστατικό, που κάποιους αρμόδιους, θα έπρεπε να τους κάνει να δηλώσουν παραίτηση ή, έστω, να πουν ένα συγγνώμη. >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ