24/07/2021

Αυτοδιοικητικά

Του Παναγιώτη Παπακωνσταντινόπουλου.

Η νόθευση της λαϊκής βούλησης  είναι το κύριο χαρακτηριστικό του νόμου που ψηφίστηκε πρόσφατα  για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Περισσότερα...

Ιστορική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας που συγκάλεσαν τα μέλη  του παρά τις λυσσαλέες αντιδράσεις του δημάρχου.

Το τέλος των αυθαιρεσιών της δημοτικής αρχής και των χαριστικών συμβάσεων με ιδιώτες δρομολογεί το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιάλειας με μια ιστορική συνεδρίαση του που τη συγκάλεσε η αντιπολίτευση και με ομόφωνες αποφάσεις που εκθέτουν τις ενέργειες της δημοτικής αρχής.

Περισσότερα...

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Μαχητική ΠΡΟοδευτική Συνεργασία Της Αιγιάλειας (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α)» και οργισμένη απάντηση του δημάρχου.

Σε μετωπική ρήξη ανάμεσα στην δημοτική αρχή της Αιγιάλειας και τη δημοτική παράταξη «Μαχητική ΠΡΟοδευτική Συνεργασία Της Αιγιάλειας (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α)» εξελίσσεται η αποκομιδή και υγειονομική καταστροφή των απορριμμάτων της περιοχής.

Περισσότερα...

Να σταματήσει τις διαδικασίες ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας ζητούν από τη δημοτική αρχή Ιωαννίνων οι εκπρόσωποι της παράταξης «Ενότητα-Συσπείρωση εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων» με ανακοίνωσή τους στην οποία τονίζουν:

Περισσότερα...

IMAGE Ποιος είμαι εγώ και ποιοι είστε εσείς;
Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021
Γράφει ο Γιάννης Φασουλάς. «Ποιος είμαι εγώ και ποιοι είστε εσείς που θα απαγορέψουμε σε ένα εργαζόμενο να …μαζέψει τις ελιές του ή να περάσει μια μέρα παραπάνω με τα παιδιά του ή να κάνει μια ημέρα παραπάνω διακοπές στο νησί των ονείρων του;». >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ