10/05/2021

Αυτοδιοικητικά

Ιστορική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας που συγκάλεσαν τα μέλη  του παρά τις λυσσαλέες αντιδράσεις του δημάρχου.

Το τέλος των αυθαιρεσιών της δημοτικής αρχής και των χαριστικών συμβάσεων με ιδιώτες δρομολογεί το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιάλειας με μια ιστορική συνεδρίαση του που τη συγκάλεσε η αντιπολίτευση και με ομόφωνες αποφάσεις που εκθέτουν τις ενέργειες της δημοτικής αρχής.

Περισσότερα...

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Μαχητική ΠΡΟοδευτική Συνεργασία Της Αιγιάλειας (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α)» και οργισμένη απάντηση του δημάρχου.

Σε μετωπική ρήξη ανάμεσα στην δημοτική αρχή της Αιγιάλειας και τη δημοτική παράταξη «Μαχητική ΠΡΟοδευτική Συνεργασία Της Αιγιάλειας (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α)» εξελίσσεται η αποκομιδή και υγειονομική καταστροφή των απορριμμάτων της περιοχής.

Περισσότερα...

Να σταματήσει τις διαδικασίες ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας ζητούν από τη δημοτική αρχή Ιωαννίνων οι εκπρόσωποι της παράταξης «Ενότητα-Συσπείρωση εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων» με ανακοίνωσή τους στην οποία τονίζουν:

Περισσότερα...

Καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα.

«Η Νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση (ΝΔ νομοθετεί, η Δημοτική Αρχή στο Δήμο Βύρωνα (ΣΥΡΙΖΑ) υλοποιεί.

Όχι στην εισβολή ιδιωτικών εταιρειών στο Δήμο Βύρωνα.

Εν μέσω κορονοϊού  η δημοτική αρχή (ΣΥΡΙΖΑ) του Δήμου Βύρωνα αρπάζει την ευκαιρία που της έδωσε η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της ΝΔ, με την πρόσφατη διάταξη νόμου Άρθρο 117 του Ν.4674/20 παρ. 1 (ΦΕΚ 53 Ά /11-03-2020), το οποίο αντικατέστησε το προγενέστερο άρθρο 61 παρ. 1 του Ν. 3979/2011 “περί Σύναψης δημοσίων συμβάσεων παροχής υπηρεσιών καθαριότητας και αναφέρει:

Περισσότερα...

IMAGE
Διαδικτυακή εκδήλωση για το 1821
Παρασκευή 14 Μάη, στις 7 μ.μ. Ζωντανή μετάδοση στo κανάλι του ΕΑ στο Youtube και στην ιστοσελίδα του ΕΑ. >>>>>>
IMAGE Το … παράσημο
Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021
Γράφει ο Γιάννης Φασουλάς. Η διάταξη του νόμου είναι σαφής:  «Τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής... >>>>>>

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Διαβάστε το on line πατώντας την εικόνα

Αποθηκεύστε το pdf πατώντας ΕΔΩ